Magazine

Door te klikken op de afbeelding bezoekt u ons meest recente Rottweilermagazine of m.a.w. ons ledenblad.

Onze leden ontvangen per mail of brief het daartoe benodigde paswoord (hoofdlettergevoelig!)

Nieuwe leden kunnen het paswoord aanvragen via dirk.vandecasteele@telenet.be. Vergeet niet duidelijk uw naam, adres en emailadres te vermelden.

We adviseren om de “full screen” optie in te schakelen.

Vergeet niet : het is een ledenblad … en het staat dus open voor uw inzending van artikels, foto’s, weetjes, mopjes, tekeningen, nieuwtjes, behaalde show- of wedstrijdresultaten, enz. … enz. … . !!

Samen maken we er een leuk en interessant blad van !    Inzenden naar dirk.vandecasteele@telenet.be

Ons vorige magazine laten we ook nog lezen, zonder paswoord.

Om het te lezen wel op het menu “more options klikken” en daar “enable full screen”.

Behalve naar ons eigen clubmagazine, verwijzen we ook graag naar het IFR-Magazine “The Rottweiler in the World”.

Dit is een internationaal magazine dat uitgegeven wordt door de Internationale Federatie van Rottweilervrienden.

Het bevat artikels die uitsluitend geschreven werden door keurmeesters en waarin ze hun wereldwijde ervaringen delen over tentoonstellingen, wedstrijden, enz. …

Een échte aanrader die op de salontafel van elke Rottweilerliefhebber thuishoort maar nu ook in digitale versie verkrijgbaar is.

Het magazine is in deze digitale versie zelfs voor slechts 5 euro verkrijgbaar.

Hard copy of digitaal : het is te koop via http://ifrottweilerfriends.org