Grote Prijs

Oorspronkelijk was dit een “jonge hondendag” en hoewel we daar ook vandaag nog graag de nadruk op leggen, staat de activiteit nu open voor alle honden : van baby tot veteraan.

Het is een dag zonder competitie, zonder druk of stress, … een dag waarin we samen de Rottweiler vieren en genieten van gezellig samen zijn én van elkaars hond.

Kampioenen zijn welkom, maar we zijn er vandaag niet naar op zoek.    Vandaag willen we élke Rottweiler zien, ook de show- en werkhond maar vooral de gewone huishond !

Voor de fokker is het ook een uitgelezen gelegenheid om de kopers van zijn pups uit te nodigen en ze allemaal nog eens samen te zien.

Elke hond krijgt een beschrijving door een specialist keurmeester en neemt deel aan een karakterproefje dat voornamelijk gestoeld is op de Test van Sociaal Gedrag en waarin natuurlijk élke Rottweiler slaagt !

U gaat dan huiswaarts met een mooi diploma, een leuk aandenken … en vooral de herinnering aan een fantastische dag met uw Rottweiler, te midden van vele andere Rottweilers en Rottweilervrienden.

Niet aarzelen : deelnemen !