Clubkampioenen

Clubkampioenschappen

Een wedstrijd of tentoonstelling mag dan wel vóór alles een vorm van fokselectieproef zijn, ze zouden niet denkbaar zijn zonder de prikkel en beloning van gezonde competitie.

Zoals zowat elke andere club, kent ook onze club dan ook jaarlijks titels toe van clubkampioen(e).

Reglement schoonheidskampioenen.

Tot Clubkampioen(e) of KlubSieger(in) schoonheid wordt uitgeroepen, de tot beste reu en teef gekozen hond op onze jaarlijkse Clubshow.

 Reglement clubkampioen IGP.

De titel van clubkampioen IGP I II III ABC wordt in elke klas toegekend aan de deelnemer (lid van de vereniging) die bij zijn/haar deelname aan de eerste van de twee door de rasvereniging georganiseerde selectiewedstrijden voor het IFR-wereldkampioenschap de hoogste resultaten behaalde.  Enkel geslaagde resultaten worden in aanmerking genomen.  Bij gelijke score is de samengetelde score in onderdeel C bepalend en bij gelijke score in dat onderdeel de samengestelde score in onderdeel B.  De titel wordt aan beide geslachten toegekend.    Daarenboven wordt aan de deelnemer (lid van de vereniging) die in klas IGP III ABC de hoogste (geslaagde) score behaalt de titel toegekend van Belgisch Kampioen.